филтри за охладителната система

Водещ производител на филтри и филтърни елементи

Вико ООД е на пазара вече 20 години като водещ производител на филтри и филтърни елементи – горивни, маслени, въздушни, кабинни, хидравлични, дехидратори, филтри за охладителната система.

Фирмата е усвоила производството на широка гама филтри, със следното приложение: – леки коли, лекотоварни и тежкотоварни автомобили – мотокари, (пътно)строителна, селскостопанска и специализирана техника – индустриално производство
Фирмата търгува и със специализирани филтри от внос.

Продуктовата листа обхваща филтри за пневмотранспорт и хидравлични системи за високо и ниско налягане, филтри за компресори, сепаратори и вакуум помпи. Предлагаме и филтри, използвани в бояджийските камери за прахово боядисване, за очистване на промишлена вода, за вентилационни системи и др.
Производството на фирмата е с гарантирано качество. Основна част от материалите, които се използват, са доставени от водещи европейски фирми в областта на филтърното производство. По заявка могат да бъдат изработени нестандартни и неусвоени до момента от фирмата филтри.

При нас може да намерите и накладки марка FERODO за камиони, бусове и ремаркета – MAN, SCANIA, IVECO, VOLVO, DAF, Setra, Neoplan, Diamond и др.

Гаранция за качество!

1,269 total views, 4 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации