сервиз за товарни автомобили, автобуси и микробуси

TPS Garage – Нов сервиз за товарни автомобили, автобуси и микробуси

TPS Garage – Нов сервиз за товарни автомобили, ремаркета, автобуси и микробуси

TPS GARAGE е търговска марка, която поддържа интернет платформа за търговия и доставка на резервни части, инструменти и сервизно оборудване, на територията на държавите от Европейският Съюз.

TPS GARAGE е изключителен оторизиран дилър на продуктите с марките „TPS – truck parts and service“ и „URSA – garage equipment“, но освен това предлага и стоки от други производители и търговски марки.

Според изискванията на пазара ние постоянно се стремим да обогатяваме предлаганата гама от продукти и услуги, затова в началото на месец ноември 2016г., в гр. Варна

TPS GARAGE пусна в експлоатация и нов модерен сервиз за камиони, автобуси и лекотоварни автомобили.

Сервизът разполага с всички необходими условия за извършването на качествени ремонти в кратки срокове, а именно – сервизно оборудване на високо ниво,  подробна техническа информация за начина на извършване на ремонтите, екип от професионалисти с дългогодишен опит и голяма наличност от качествени резервни части на склад.

За първите клиенти на сервиза, до края на 2016г. ще предлагаме безплатни услуги, като смяна на масло, антифриз и хидравлична течност, гресиране, регулиране на фарове и др.

 

8,685 total views, 6 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (231 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации