Ferodo Eco-Friction brake

Спирачните накладки с ниско или нулево съдържание на мед

Eco-Friction технология и спирачните накладки с ниско или нулево съдържание на мед съставляват 90% от гамата на Ferodo по време на нейното представяне и 95% до края на годината
Ferodo Eco-Friction е патентована в съответствие с OE стандартите технология, разработена за производителите на превозни средства. В допълнение на това, че е щадяща за околната среда, Ferodo Eco-friction е фокусирана върху безопасността и представянето посредством подобряване на спирачния път. Последните тестове показват, че накладките Eco-Friction не само съответстват на спирачната сила на традиционните базирани на мед компоненти, но отбелязват значителни подобрения. Например, популярният Mk6 Volkswagen Golf наблюдава 10% намаляване на спирачния път от 100km/h, и 17% по-малко от 115km/h. Серийните автомобили също извличат ползи от накладките Eco-Friction, спирайки както Peugeot Boxer, така и Fiat Ducato с 12 метра по-късо разстояние от 100km/h, и 16 метра от 115km/h. Тестовете бяха проведени от независима компания, МИРА ООД (Великобритания), а обявените резултати са тези на Ferodo спрямо втория най-добре представил се конкурент.
Federal-Mogul Motorparts въвежда своята Eco-Friction технология в 90% от гамата на Ferodo, достигайки 95% до края на годината. Това ще обхване всички познати настоящи и бъдещи превозни средства на пазара, позволявайки на потребителите да се възползват от представянето и екологичните предимства на спирачни накладки с ниско или нулево съдържание на мед.
Понастоящем, Ferodo Eco-friction се предлага серийно в автомобили, сред които новото Audi A4 и Mercedes-Benz C-Class, като и други производители ще ги последват в идните месеци.
“Federal-Mogul се радва да разшири гамата си от продукти на пазара за след продажбено обслужване, осигурявайки на потребителите същите водещи технологии и компоненти, съгласно всички OE стандарти, които производителите на автомобили получават,“ каза Силвано Веля, Продуктов директор „След продажбено обслужване спирачни продукти“ за Европа, Близкия изток и Африка на Federal-Mogul. “Като водещ доставчик на спирачни продукти, сме готови да отговорим на утрешните нужди на нашите клиенти днес.“
По време на представянето, Federal-Mogul ще съдейства на сервизи и дистрибутори, предлагайки маркетинг и техническо подпомагане с цел разкриване предимствата на премиум спирачните накладки Ferodo Eco-Friction.

1,396 total views, 2 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации