СКАНДИНАВИЯ МОТОРС – SAAB

СААБ е шведска корпорация, занимаваща се с производството предимно на авиационна техника, автомобили и специализирано компютърно оборудване. Създадена е в град Тролхетан през 1937 година.

Saab резервни части

Оригиналните резервни части на Saab дават по- добри експлоатационни качества и по-дълъг живот на вашият автомобил.
Завода за автомобили с марката Saab и производството и дистрибуцията на резервни части са били и са две напълно отделни юридически звена.Така че фалиралият Saab Automobile AB ( фабриката) и последвалите промени в собствеността му по никакъв начин не засягат възможноста да се поръчват резервни части за вашият Saab и да продължите да го поддържате в официалните сервизи на марката. Saab Parts AB ще продължи да доставя оргинални резервни части и аксесоари за всички автомобили Saab.
Когато вашият автомобил се нуждае от периодична поддръжка, поправка или просто имате нужда от определен аксесоар можете да се свържете с някой от оторизираните сервизи изредени по-горе.

Гаранция
Всички автомобили Saab закупени чисто нови от оторизирани представителства на марката в Централна Източна Европа – Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Словения, Хърватска и Черна Гора – продължават да имат гаранцията определена от момента на тяхното закупуване. За автомобилите закупени извън горепосочените държави, моля свържете се и проверете в съотвените дилърства(от които е закупен автомобила).

Бъдещето на SAAB
На 13 юни 2012 година след дълги преговори, беше съобщено , че Saab Automobile е с нов собственик. Новият собственик е National Electric Vehicle Sweden AB(NEVS), компания позиционирана в Швеция,като чрез маждународният консорциум ръководен от инвеститори от Япония и Хонг Конг има за цел закупувайки активите на Saab, да стартира производство на луксозни електрически автомобили под марката Saab в Тролхетан, Швеция.
Производствената база на Saab е изключително модерна а и компанията разполага с вече изградено know-how в сферата на електрификацията, чрез вече познатите проекти Saab e-Power и eAWD. Това в комбинация със силно наложената марка Saab e една перфектна база за развитието на модерни технологии в сферата на електрическите автомобили.

В рамките на няколко години NEVS ще се постарае да достигне до пълен капацитет на завода в Тролхетан(приблизително 200 000 автомобила годишно).

“Скандинавия Моторс ” АД – Изключителен вносител за България
Адрес:
SAAB Автосалон и централен офис
1592 София
бул. “Христофор Колумб” № 43
Мобилен : 0899 99 57 27, 0893 93 93 93
www.saab.bg

index2 index.1jpg index

1,428 total views, 3 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации