Сервизната мрежа на Булавто

Сервизната мрежа на Булавто

СЕРВИЗНА МРЕЖА НА БУЛАВТО IVECO BUS

Фирма БУЛАВТО стартира дейността си в автомобилния бранш през 1993 г. с внос на автомобилни гуми и масла, продажба, лизинг и сервиз на автомобили.

БУЛАВТО разполага с оторизирани сервизни центрове за IVECO BUS във Варна, София и Велико Търново, като на практика се покрива цялата страна, което е от полза на собствениците на автобуси от марката IVECO BUS.

БУЛАВТО разполага с голям екип от квалифицирани специалисти, които са преминали курсове на обучение, организирани от IVECO BUS, както в страната, така и в чужбина. Сервизните центрове разполагат с капацитет за приемане и сервизиране на цялата гама автобуси на Италианския производител.

В сервизите на БУЛАВТО се прилага система за управление на качеството ISO 9001.

Сервизите от мрежата на БУЛАВТО предлагат и могат да извършват абсолютно цялата гама от сервизни услуги, касаещи експлоатацията на автобуси. В София и Варна БУЛАВТО разполага с модерно оборудвани халета за тенекеджийски и бояджийски ремонти. Има бояджийски камери с капацитет за камиони и автобуси. В София e инсталиран стенд JOSAM за тежко катастрофирали превозни средства.

Сервизите са оборудвани с инструменти на световноизвестната марка BETA, разполагат и със специализирани инструменти на IVECO BUS за извършване на специфични ремонти. Във всички сервизни центрове има специализирана диагностична апаратура E.A.SY, която покрива цялата гама от автобуси на Италианската марка. Извършват се ремонти на двигатели, скоростни кутии, ходова част, ел. инсталация, спирачни, горивни, пневматични и хидравлични системи.

В сервизните центрове във Варна и София се извършва трансформация и оборудване на пътнически автобуси съобразно всички съвременни изисквания за безопасност за превоз на пътници.

БУЛАВТО е носител на златни медали от международния панаир в Пловдив за трансформация на автобус IVECO Daily 50C15B  с пакет LUX/IR/BAV/7 (19+1+1 места) и  IVECO Daily City (градска версия).

Предлагаме цялата гама от автобуси IVECO BUS във варианти градски, междуградски и туристически. Това включва от 8+1 местни до най-луксозните туристически варианти с до 55 места. БУЛАВТО предлага изгодни и атрактивни схеми за финансиране.

IVECO BUS има едни от най-добрите гаранционни условия сред производителите на автобуси, които са представени на българския пазар. Те са изцяло ориентирани към клиента и при основателно предявена гаранционна претенция съответният ремонт се извършва в най-кратки срокове. В интерес на клиентите БУЛАВТО поддържа наличност от оригинални резервни части в складовите си бази. Предлагаме експресни доставки на цялата гама резервни части в рамките на 3 дни. Гаранционния период за всички превозни средства от марката IVECO BUS е 24 месеца.

БУЛАВТО реагира гъвкаво и адекватно съобразно пазарната ситуацията на сервизни услуги и резервни части. Предлага различни промоции на оригинални резервни части. Всички сили и действия на служителите от сервизната мрежа на БУЛАВТО са насочени изцяло към задоволяване нуждите на клиента, качествено обслужване и реагиране по най-бързия възможен начин при всеки отделен случай.

БУЛАВТО разполага с мобилни сервизни групи и оборудвани за целта автомобили, които извършват ремонт и обслужване на място посочено от клиента. Предлагаме сключване на сервизни договори за комплексно обслужване на целия автопарк. Фирмите с такива договори се ползват с предимство и преференциални цени в нашата сервизна мрежа.

3,036 total views, 3 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Сродни публикации