Ованесови ООД, Русе

“ОВАНЕСОВИ” ООД съществува от 1991г. и има над 20 транспортни средства – автобуси марка “Мерцедес Туризмо”,”Сетра”,”Бова”,”Неоплан” и др. Те са снабдени с всички, изискващи се по Европейските стандарти екстри.
През годините на съществуването си, фирмата е изградила със собствени средства и разработила техническа база, намираща се в границите на гр. Русе. “Ованесови” ООД притежава и експлоатира собствен паркинг, гараж, ремонтно хале с два канала и стругарно хале, където извършва сервизното обслужване на транспортните средства. За улеснение на работниците и своевременното отстраняване на аварии, към автопарка са включени две сервизни коли: Рено Еспас, Ауди 80 и багажно ремарке.

Във фирмата работи квалифициран персонал, състоящ се от шофьори, стюарди, механици, монтьори, пазачи и администратори. Всички работници и служители са с дългогодишен стаж в областта на транспорта и туризма и са назначени, съгласно действащото трудово-правно законодателство в страната. През годините, чрез дейността си, “Ованесови” ООД извоюва водещи позиции на вътрешния и външен пазар на транспортни услуги. Сред клиентите си фирмата се ползва с уважение и безупречна репутация. “КОРЕКТНОСТ”, “ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ” И “КОМФОРТ” – това са опорните точки, които ръководят колектива на дружеството за по-нататъшно развитие на транспортните и туристически услуги, предлагани от него.

ОВАНЕСОВИ предлага
• Трансфери
• Самолетни билети
• Автобусни билети
• Екскурзии
• Превозни средства под наем

Русе, Olimpy Panov Str. 14 P.O. box: 7000
tel. +359 82/ 872 000 ; GSM +359 879/ 067 004
http://www.krasenharmani.eu

 5,837 total views,  1 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Сродни публикации