ОПЕЛ САУТИЙСТ ЮРЪП ЛЛС ОПЕЛ

Предимствата да притежаваш Opel

Всички автомобили Opel имат 2-годишна гаранция за нов автомобил. Тази гаранция е валидна за всеки нов автомобил Opel за период от 24 месеца без ограничения в пробега, считан от момента на първата регистрация или от момента на предаването на автомобила от страна на дилъра в зависимост от това кое събитие е настъпило първо.

При всяка гаранция има условия, които трябва да познавате.

Как мога да получа сервизно обслужване за моя автомобил?
Висококвалифицираните монтьори на оторизираните сервизи на Opel са винаги готови да ви помогнат. От простата смяна на маслото до редовните прегледи за поддържане на автомобила в изправност, никой не познава по-добре вашия Opel.

Автомобилна застраховка от Opel
Застраховката на Opel е лесен начин да гарантирате, че вашият Opel ще бъде ремонтиран в избран от вас оторизиран сервиз с одобрението на застрахователната компания.

Ако претърпите злополука, никой не е по-добре подготвен от оторизирания сервиз на Opel да се погрижи за вашия автомобил и вашите нужди.
Със застраховката на Opel вашият автомобил ще бъде ремонтиран в една от работилниците на Opel, което ще ви гарантира всички свързани с това предимства като специална обработка на застрахователните искове, безплатни услуги, качествен ремонт и минимум неудобства.

За идеално съответствие, атрактивен дизайн и отлична цена изберете оригиналните аксесоари на Opel. Конструирани и изработени по най-високите стандарти, те са цялостно изпитани, за да осигурят идеална съвместимост с вашия автомобил. За практични цели или просто за вашата индивидуална нотка на елегантност.

Корените на Opel се простират повече от столетие назад в миналото. Повече от 110 години гледаме уверено в бъдещето, с всички сили се стремим да направим шофирането по-приятно за вас. Повече от 110 години увлечение от конструирането са обобщени в трите думи на нашия водещ принцип: „Wir leben Autos.“

Wir leben Autos: живият израз на ценностите на Opel

„Wir leben Autos“ не визира само нашите германски корени и нашата обща любов към германското конструиране, но и силните емоции и страст, които влияят на всичко, което правим.
„Wir“ предава нашия общ ентусиазъм и конструктивната увереност, която ни позволява да разработваме интелигентни, изненадващи и новаторски продукти за своите потребители.
Ние обаче не само произвеждаме автомобили, ние живеем за автомобилите и думата „leben“ изразява високото ниво на енергия, което може да се почувства от всеки, чийто живот е бил докоснат от Opel. Това може да се усети в изобилието от полезни възможности на Opel, от прозорливите нововъведения или просто от нашия привлекателен, съвременен дизайн.
И не на последно място ние смятаме, че и в бъдеще „Autos“ ще означава много повече за хората от просто превоз. Автомобилите Opel не са само шофиране, а важна част от нашето всекидневие.
Ние съчетаваме личния си опит с този на нашите клиенти, за да направим всекидневното им придвижване по-лесно и по-приятно. Никога не преставаме да мислим за нови и устойчиви начини, по които можем да подобряваме и да вдъхваме нови сили в живота на хората при всеки техен контакт с марката Opel.

ТП ОПЕЛ САУТИЙСТ ЮРЪП ЛЛС
ОПЕЛ
София 1113, бул. Драган Цанков No 36

02 9712164
02 9712178
www.opel.bg

Opel_Astra_GTC_Active_Exterior_224x96_asgtc135_e01_516 Teaser_history_224x96

images2 images index1 index.3jpg index.4jpg index

1,223 total views, 2 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации