представителен център на Opel

Нов дом за марката Opel в София – „Ню Ийст” отвори своите врати в столицата

Нов дом за марката Opel в София – „Ню Ийст” отвори своите врати в столицата

  • Модерен център с екологично строителство и внушителен капацитет
  • Богати традиции, професионален опит и пълен спектър съвременни услуги

С впечатляваща церемония, гала вечеря и концерт, на 4 април в столицата бе открит официално нов представителен център на Opel. „Ню Ийст” е най-новата перла  в короната на „Тандер Корпорация” и четвъртият дилър на германския автомобилен производител в София.

Специален гост на събитието бе г-н Енрико де Лоренци управляващ директор на  Opel Southeast Europe, който бе посрещнат топло от Васил Танев, собственик на „Тандер Корпорация” и г-жа Полина Янева, изпълнителен директор на „Ню Ийст”.

Дружеството „Ню Ийст” е ново, но разполага с богата история, защото наследява традициите на прочутия сервиз „Изток” и е естествен наследник на представителството на Opel „Ауто Макс” (бившият „Аксон”). Компанията е дъщерна на сервиз „Изток” и съществува вече десет години в състава на „Тандер Корпорация”. Официалният договор за представителство на Opel е сключен на 20 септември 2017 година , а дейността започва официално на 1 ноември миналата година.

Центърът в София е построен и оборудван изцяло по строго регламентираните, изключително високи стандарти на марката Opel. Мащабната инвестиция в новия шоурум на дилърството се е превърнала в солидна основа за изграждането на свръхмодерно съоръжение без никакви компромиси и с използване на най-модерни технологии в строителството и устойчива, екологична система за отопление и климатизация на сградата.

С опит в бъдещето

 Девизът на новото представителство на Opel – “С опит в бъдещето” е дело лично на собственика на компанията г-н Васил Танев. „Ню Ийст” е концентрирана изцяло върху налагането и развитието на марката Opel на българския пазар.

Модерният център в София разполага с впечатляващите 5000 м2 РЗП и над 1500 м2 площи за паркинг и склад на нови автомобили Opel. Представителната изложбена площ заема внушителните 1000 м2, работилницата за механични ремонти е на площ от 900 м2, а каросерийното отделение на автосервиза е разположено на над 1100 м2.

В „Ню Ийст” клиентите получават възможност да направят информиран избор от богатата експозиция на всички модели на марката Opel и могат да разчитат на компетентна и изчерпателна информация по всички въпроси, които ги интересуват. В дейността си новото представителство ще заложи както на професионалната продажба на нови автомобили, така и на пълната гама следпродажбено обслужване, сервиз и задоволяване желанията на клиентите с висококачествени услуги, оригинални резервни части и аксесоари. Всички служители на „Ню Ийст” са висококвалифицирани специалисти, разполагащи с дългогодишен опит и сертифицирани в дейността си по високите стандарти на марката Opel.

Новост ще бъде и предлагането на пакетна услуга, включваща пълен спектър грижи за клиента – от обратното изкупуване на стария автомобил, през регистрацията и застраховката на новия, лизинг и финансиране на покупката, гаранционно обслужване и възможност за контакт с дилърството по всяко време.

За доброто настроение на присъстващите на тържествената вечеря, дело на Рене Кетъринг, се погрижиха гласовете на Нели Рангелова и Георги Христов. Водещ на събитието бе Драгомир Драганов.

5,332 total views, 1 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации