Национални награди Най добра автобусна фирма за 2019

National awards Buset Bus company for 2019 in Bulgaria ф
National awards Best Bus company for 2019 in Bulgaria

Благодаря много за престижната награда – „Най-добра автобусна фирма на 2019“, благодаря за доверието и уважението на бранша. Тази награда и малко ме натъжава. В днешно време се опитваме да запазим нивото, а не да вървим напред. Това го казвам с огромна болка, огромните  проблеми страшно много ни върнаха назад, но нещо друго е много притеснително. Празните маси, ограниченият състав който сме, без да  омаловажавам усилията на организаторите, говорят и за самите нас, като представители на бранша.

 Искрено се надявам, и аз съм възприел вече такъв курс, не да седим, да плачем, да мрънкаме, и все да чакаме от някой нещо да ни подаде, много твърдо и настъпателно да тръгваме и да си търсим правата, да налагаме коренно различен стил на мислене и на работа. Тук ще провокирам представителите на Министерство на транспорта, пък и на образованието. Ние трябва да вървим към тотално отваряне на трудовия пазар.

Ако ние продължаваме така, след 4-5 години до къде ще стигнем? За тези проблеми говорим още от 2008 – 2009 година, когато всички бяха станали строители и масово работеха като строителни предприемачи и изсмукаха абсолютно всичките ни кадри. Частично беше решен този проблем, но  в бъдеще, приемането ни в Европейския съюз мен лично мен ме направи един евроскептик. Европа изсмука кръвта ни, Европа събра кадрите ни, ние плащаме за това и никаква реакция от страна на нашите институции.

Така че,  още веднъж благодаря за признанието. 

Да си пожелаем много сили, здраве и изключителна борбеност за решаване на проблемите.

Инж. Веселин Дошков – управител Хеброс Бус АД

Loading

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации