ЛИТЕКС МОТОРС

ЛИТЕКС МОТОРС
За марката Great Wall

Great Wall Motors е най-големият частен производител на автомобили в Китай, чиито продукти се продават в над 100 държави в цял свят. Great Wall Motors е първата частна автомобилна компания, която се търгува на фондовата борса в Хонг Конг. Производителят разполага с над 30 филиала и повече от 38 000 служители в световен план. През лятото на 2011 г. в Тиандзин, Китай, компанията откри напълно нов модерен завод с максимален капацитет 1 000 000 автомобила годишно. Компанията разполага и със собствено производство на двигатели и трансмисии.
През последните десет години, благодарение на своите корпоративна култура и мениджмънт, компанията успява да постигне значителен растеж и положителни бизнес резултати, които я нареждат сред водещите автомобилни марки в Китай. С времето, младата високо-технологична компания Great Wall Motors получава редица отличия от водещи местни и световни институции.
Продуктовата стратегия на компанията се ръководи от три основни принципа: по-високи нива на оборудване, по-добро представяне и повече технологии. До 2015 г. GWM планира да достигне производствен капацитет от 2 000 000 автомобила годишно, а до 2020 г. да се превърне в компания № 1 по продажби на икономични SUV и пикапи в цял свят.
За следващите няколко години, Great Wall Motors са предвидили разнообразна моделна гама автомобили за пазара на Европейската общност, която ще предложи на потребителите едно от най-добрите съотношения цена-продукт, следвайки актуалните автомобилни тенденции в света.

Great Wall Motors (GWM) е най-големият частен автомобилостроител в Китай. Китайска марка №1 по износ на автомобили и 6 ти по обем на продажби за 2012 на китайския пазар, където общо през годината бяха реализирани 19,3 млн. автомобила. Компанията реализира автомобилите си Great Wall в над 130 страни по целия свят, вкл. държави от Европейския съюз. GWM са първата и единствената независима китайска автомобилна компания, която има типово одобрение на продуктите си за продажба в ЕС и единствената китайска марка, чийто автомобили се произвеждат в завод, в Европа – завода на Литекс Моторс в България.
• № 1 технологична марка на № 1 автомобилен пазар в света – Китай (18 млн. автомобила за 2010 г.)
• № 1 по обем износ за девета поредна година в Китай и единствен китайски износител на автомобили за Европа с типово одобрение на продуктите си
• № 1 частен производител на автомобили в Китай и единствена частна компания в Китай със собствена краш-тест лаборатория
• Пикап Steed № 1 по продажби в Китай за 13-та поредна година
• SUV Hover № 1 по продажби за 8-ма поредна година в Китай
• Steed № 1 в Италия по продажби в своя сегмент
• № 1 китайски автомобилен бранд на пазарите в Австралия, Южна Африка, Русия и Чили
• SUV Hover № 1 по продажби в сегмента в Чили за 4-та поредна година
• Steed № 1 по продажби в сегмента в Чили за 4-та поредна година
• № 1 китайска автомобилна компания на Рали Дакар. Пилотът с автомобил Great Wall финишира на 22-ро място в крайното класиране през 2011 г. През 2012 и 2013 г. екипът на GWM заема престижното 6-то място

Great-Wall-C301 Great-Wall-C301 Great-Wall-H6-1.5T IMG_1254 No_2-manufacturing-plant2

1,020 total views, 2 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации