Jurid Evo-Kit

Jurid® представя гамата Evo-Kit и нова техническа поддръжка за механиците

Jurid® представя гамата Evo-Kit и нова техническа поддръжка за механиците

Federal-Mogul Motorparts разширява допълнително своя спирачен премиум бранд с 117 компонентни комплекта с монтирани челюсти, готови за слагане и представя подобрена техническа поддръжка за механиците

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на  Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), обяви разширяването на гамата си спирачни компоненти. Немският бранд, производител на спирачни продукти съгласно всички OE стандарти, Jurid®, предтсави нова продуктова линия, осигуряваща на потребителите обширна селекция от спирачни комплекта с монтирани челюсти, готови за монтаж. Jurid Evo-Kits са със специален дизайн, който позволява на механиците да спестяват време при ремонт на спирачните челюсти. Тези комплекти включват всичко, от което имате нужда, ОЕ автоматичен регулатор на износването и всички аксесоари, които е необходимо да бъдат монтирани. И за да стигнем още по-далеч, всеки набор от компоненти има детайлни инструкции за поставяне, които стъпка по стъпка описват целия процес. Гамата се състои от 117 части и обхваща всички водещи производители на превозни средства.

Federal-Mogul Motorparts обяви също така нов пакет техническа поддръжка от страна на своя европейски експерт, производител на спирачни части Jurid®. Поддръжката осигурява гама от инструменти в помощ на механиците, за да могат те да се възползват максимално от спирачните продукти на компанията. Пакетът съдържа още инструкции за употреба, технически съвети за решаване на евентуални проблеми при монтирането.

Пакетът за техническа поддръжка на Jurid дава решения за често срещани проблеми при монтирането на продукти на модели като Ford C-Max, Renault Megane, Toyota Rav 4, Citroen DS4, Alfa Romeo Mito и VW Passat. С техническите съвети, механиците имат нужната информация да отстранят трептенето и шума и да увеличат ефективността на спиране, обогатявайки знанията си за спирачните системи. Диаграмите на проблеми дават ясна информация, която служи за идентифициране на често срещани проблеми и причините за тях, което помага за по-лесното им решение.

„Jurid работи неуморно, за да улесни механиците и ние установяваме, че тази техническа помощ, в комбинация  със спирачните продукти с ОЕ качество, е много важна,“ твърди Жером Де Брюкер, Federal-Mogul Motorparts, Бранд и маркетинг директор след продажбено обслужване за страните от Европа, Близкия изток и Африка. „Ние работим в тясно сътрудничество с производителите на автомобили  и индустрията за след продажбено обслужване, за да открием често срещани проблеми с популярни в Европа модели. Jurid ще продължи да работи здраво за откриването на решения, които да направят живота на механиците по-лесен, а превозните средства на пътя по-сигурни.“

Jurid съвсем скоро ще разшири допълнително гамата си продукти с ново портфолио при спирачните течности и ще продължава да увеличава гамата и покритието от превозни средства до края на годината по отношение на всички продуктови линии. Продуктите  Evo-Kit са вече налични и могат да бъдат разгледани в TecDoc и FMeCat.

Техническата поддръжка, която осигурява Jurid е достъпна на всички помощни страници. Тя ще продължи да се разраства, включвайки широка гама от продукти за популярни европейски модели.

Информация за други сервизи в България.

 1,141 total views,  1 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации