IRU обяви наградите за Топ мениджъри в пътния транспорт за 2015

 

IRU награди 65 „Топ мениджъри в пътния транспорт“ от 15 страни в света, като специално трябва да се отбележи и фактът, че за първи път бяха наградени две асоциации-членки на IRU от Латинска Америка за постижения в мениджмънта и в насърчаването на безопасен, сигурен, екологичен и ефикасен пътен транспорт.

Генералната асамблея на IRU присъди наградата „Топ мениджър в пътния транспорт“ на 65 мениджъра от 15 страни, като заслужава да се отбележи, че за първи път такава награда получиха две асоциации-членки на IRU от Латинска Америка за тяхното най-добро в класа си лидерство и за мениджърски постижения в насърчаването на безопасен, сигурен, екологичен и ефикасен пътен транспорт.

IRU създаде тази престижна награда с цел да отдаде почит на топ мениджъри на компании за пътен транспорт, включително на компании-оператори на градски автобуси, туристически автобуси, таксита и камиони, за отличната им работа и за техния професионализъм в прилагането на новаторски решения за по-добра закрила на околната среда, за безопасност на пътя и за производителност. Но за да бъде някой номиниран за тази награда, от него се изисква нещо повече от способността му да подобрява растежа на компанията.

Коментирайки уменията, които са нужни, за да бъде спечелена наградата, президентът на IRU, Януш Лачни, каза: „Топ мениджърите в пътния транспорт постоянно търсят начини да подобрят високото качество и устойчивостта на транспортните услуги, които тяхната компания предлага. Те са хора, които прегръщат фундаменталните ценности на социалната отговорност и професионализма и се стремят да развиват уменията на целия екип, за да може индустрията ни да стане най-доброто, което може да бъде.“

Действително, мениджърите трябва да притежават подходящата CPC Диплома за мениджър и трябва активно да създават възможности за професионалното обучение на самите себе си и на своя персонал, например чрез програмите за обучение на Акредитираните институти за обучение на Академията на IRU, за да бъде сигурно, че индустрията на пътния транспорт и работещите в нея ще са винаги в течение с най-новите законодателни и оперативни развития, които влияят на сектора.

Наградата за топ мениджър в пътния транспорт потвърждава големия професионален опит и забележителните постижения на всички номинирани. Тя тържествено отбелязва историите на успех на образцови мениджъри, които заслужават международно признание за своето високо равнище на ноу-хау и за работата им за издигане на имиджа и за укрепване на ефикасността на индустрията на пътния транспорт.

Спечелилите наградата тази година бяха от: Аржентина (3), Беларус (2), Чешката република (1), Естония (4), Бившата югославска република Македония (11), Германия (2), Казахстан (7), Латвия (2), Мексико (8), Молдова (2), Мароко (5), Румъния (6), Русия (6), Испания (3) и Украйна (3).

835 total views, 2 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Сродни публикации