Busworld International и Bus & Truck Expo започват сътрудничество през 2015 в Пекин, Китай

Busworld International и Bus & Truck Expo започват сътрудничество през 2015 в Пекин, Китай

Busworld International и Bus & Truck Expo с удоволствие съобщават, че Busworld China ще си партнира с Bus & Truck Expo на изложението между 11-ти до 13-ти май 2015 г., което ще се проведе в Китайския национален конгресен център (CNCC) в Пекин, Китай.

След цялостно изследване на пазара за градски и туристически автобуси в Китай, Busworld International достигна до извода, че независимо от факта, че марката Busworld е все още много силна и уважавана в Китай, пазарът за градски и туристически автобуси в Китай е наситен.

Тъй като цел на Busworld International е да бъдат световният насърчител на сектора на градските и туристическите автобуси, както и на международния обмен на знания за тази индустрия, те нямаха намерение да напускат най-голямата страна в света що се отнася до градските и туристическите автобуси.

Решението беше очевидно: сътрудничество между изложенията, като всяка страна играе различна роля и своите допълващи се силни страни.

Силата на Bus & Truck Expo е в техните здрави корени в китайския сектор на търговските изложения, като са подкрепяни от правителството и събират всички важни производители на градски и туристически автобуси в Китай. Те също търсеха партньор, който до усили раздела за градски и туристически автобуси на тяхното изложение.

От своя страна, Busworld International разполага с много силна международна мрежа от потенциални изложители и посетители и с добри взаимоотношения с пресата. А със своята Академия, със световната си платформа от знания, посветена на аспектите на устойчивостта, безопасността и комфорта в индустрията на градските и туристически автобуси, Busworld International ще организира интересни семинари, които ще придадат ново, допълнително измерение на Bus and Truck Expo.

CIMG2792 CIMG2735 CIMG2733 CIMG2732 CIMG2614

 1,006 total views,  1 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации