WINNERS TABLE

Busworld Europe – На една маса с победителите!

На една маса с победителите!

Скоро не ми се беше случвало да видя бизнесмен, мъж с обноски, на гала вечерта по връчване на наградите на Busworld в Брюксел, така искрено да се вълнува. Господинът на масата до мен следеше с интерес случващото се на сцената и когато дойде ред на наградите видях много добре как вицепрезидента на Volvo г-н Ulf Magnusson стискаше палците и на двете си ръце. И ето, че чудото стана.

На нашата маса се наредиха най-много награди, връчване тази вечер в балната зала на EXPO сградата в Брюксел.

„Знаеш ли, че седиш на масата на победителите?!“, гордо ми заяви моя съсед на луксозно подредената за целта маса.

Отдадох се на вълнението в залата и се зарадвах, че ставам макар и за малко съпричастен с голямата радост на гиганта в световната индустрия за товарни и пътнически превози на концерна VOLVO.

Но как се стигна дотук?

Малко емоции!

Тазгодишното изложение на според мен e ненадминато не само от досегашните си прояви в Белгия и по света. То успя да покаже и ни направи съпричастни към света на автобусите. Тези, на които се возим всеки ден, ползват ги нашите роднини и милиони хора по света.

Най-големият успех на Busworld Брюксел е, че успя да запази традициите, изградени досега, като постави нов облик с много фин нюанс на приемственост и крачка в бъдещето.

Самият факт да показваш изключително бързо развиващата се автобусна индустрия и да успееш да „затвориш“ за няколки дни в залите на EXPO Брюксел, като в същия момент я представиш пред света – това е нещо изумително!

Този път организаторите надминаха себе си. Някак си спонтанно отстрани погледнато се движеше този изключителен свят на автобусите.

Тъй като вече е обявена и датата за следващото изложение тук през октомври 2021 година, летвата е вдигната много високо и предизвикателствата са големи.

Но виждайки опита и ерудицията на г-жа Мийке Глорио и нейната завидна жизненост, бихме били сигурни, че Busworld доказа за сетен път своята световна марка!

инж. Георги Милошев

 16,067 total views,  30 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации