avtohit

Автохит трейд – гарантирано качество на продукти и обслужване

Автохит трейд гарантирано качество на продукти и обслужване

Ако може да се представите, да кажете няколко думи за фирмата, кога е създадена, колко персонал имате?

Татяна Димитрова: Както казах собствениците са двама – Аз съм Татяна Димитрова,  търговски директор на Автохит трейд.

Дейността  на Автохит трейд е в областта на авточастите. Имаме още една фирма – Автохит 2000. Занимаваме се с продажба на леки автомобили. Оторизиран представител сме на Порше.бг, Фолксваген и Ауди за Южна България.

Колко коли продадохте тази година?

Татяна Димитрова :За 2017 година, Ауди са продадени, те са различни видове Ауди – деветдесет и няколко, Фолксваген са повече. Не съм на 100 процента сигурна, но приблизително. Аз мога да говоря повече за Автотрейд, това е моят ресор. Компанията е създадена през 1994 година. През 2005 година се преименува в Автохит 2000. От 2003 година сме официален дилър за Фолксваген. От 1 декември 2006 г. дейностите на фирмата са разделени в две дружества:

– АВТОХИТ 2000 ООД /за продажба на автомобили/

– АВТОХИТ ТРЕЙД ООД /за продажба на алтернативни и оригинални резервни части/.

Собствеността и управлението на новата компания АВТОХИТ Трейд ООД са същите.

Вие имате в Стара Загора шоу рум..

Татяна Димитрова: Да, и два сервиза оторизирани за Фоксваген и за Ауди.

Магазините, които са в Автохит трейд са в областните градове, в София имаме 3 магазина, в Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Бургас, горе северната линия имаме във Варна и Русе. От 1 декември в Русе ще се местим в склад. Основният ни склад за резервни части е в Стара Загора и съответно в София имаме един склад. От 1 септември 2017 година сме собственици и на фирма В и Д авто.

С какво се занимава фирма В и Д Авто?

Татяна Димитрова: Тя се занимава с афтърмаркет. Тя е първата фирма в България, която внася резервни части за западни коли от Германия още от 1990 година.

Частите основно от къде внасяте?

Татяна Димитрова От Германия. Имаме и две италиански и една испанска фирма.

От Китай внасяте ли?

Татяна Димитрова Не.

Конкуренция има ли? Вие се разраствате! Имате много магазини, складове, шоуруми.. Имате ли конкуренция? Как се чувствате на пазара?

Татяна Димитрова Първо ние се опитваме да сме стъпили здраво на земята. Гледаме да предприемаме малки крачки, но сигурни, доколкото можем да преценим силите си. Не се конкурираме в никакъв случай с големите фирми. Всички знаем в нашия бранш, кои са те. …………………….

Кои са големите ви клиенти? Имате ли основни клиенти? На кого разчитате?

Татяна Димитрова Основните ни клиенти са сервизите. На една малка част от тях ние сме им доставчици. Борбата е из между всички наши колеги – крайният клиент е сервизът. Рядко в магазина ще влезе клиент случайно, случайно ще си купи нещо. Ако това стане обикновено ще си купи чистачки, течност за чистачки, антифриз. Така, че основният ни клиент това са сервизите. Във всеки един от градовете, които изброих,  че имаме представителства, имаме и логистика организирана. Автомобилите, които ползваме са Фолксваген, но на метан. Във всеки един град в зависимост от капацитета на града, от оборота, който правим имаме определен брой автомобили, които да обслужват не само клиентите ни в града, но и в областта.

Бързо реагирате.

Татяна Димитрова Задължително! Най-малко автомобили имаме в Ямбол. Там са 4 на брой. На този етап за клиентите, които имаме в града са достатъчни. Най-много имаме в Стара Загора. Може би защото фирмата е старозагорска, най-стара, най-големият оборот е правен там. Там имаме най-много автомобили, 7-8 само за града, и за извън града имаме още 6 автомобила.

Колко персонал имате? Това са много хора?!

Татяна Димитрова Много са, да. Автохит  трейд е 86 човека и отделно във В и Д авто има още 17 човека. Над 100 човека сме.

Още за компанията ….

Нашата компания е основана през 1995 г. с иметo АВТОХИТ 2000 ООД и е 100% частна собственост. Специализирана е в следните дейности: -Продажба на едро и дребно на резервни части за автомобили;
-Ремонт и автомобилни услуги;
-Продажба на нови автомобили Volkswagen и Audi

Нашата компания работи с два търговски центъра в Стара Загора: централен склад и магазин, три в София, и по един в градовете: Бургас, Варна, Русе и Ямбол. Всички те са специализирани в търговията на дребно на резервни части за следните марки автомобили: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Централния склад е в Стара Загора. Разположен е на 600 кв.м на две нива. Имаме повече от 1000 клиенти от цялата страна.

От 1 декември 2006 г. дейностите на фирмата са разделени в две дружества:
– АВТОХИТ 2000 ООД /за продажба на автомобили/
– АВТОХИТ ТРЕЙД ООД /за продажба на алтернативни и оригинални резервни части/.
Собствеността и управлението на новата компания АВТОХИТ Трейд ООД са същите.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД е една от водещите фирми за продажба на алтернативни резервни части в България. Дружеството е вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topranMEYLE Products® – Wulf Gaertner Autoparts AG; CD; SPi, JP Group; Clean filters; Impergom; STC; Talosa; Delta gom; Raicam; a.b.a; Shark.
Продуктовата гама на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД включва висококачествените продукти на следните производители на части за автомобили участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия: SACHSLUKINAGATESFAGLEMFÖRDERKNECHTTurbo’s HoetTEXTARHEPUBERUMAHLEWAHLERELRING и др.

   В основата на успеха на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД стои амбицията и резултата от работата на повече от 45 млади и отговорни специалисти. Благодарение на своята далновидна политика – комбинация от компетентен екип, богата продуктова гама с гарантиран произход и качество, цени, съобразени с пазарното търсене, национално покритие, ежедневни доставки – за 18 години фирмата се превърна във водещ дистрибутор на българския пазар за авточасти.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД ще продължава своето възходящо развитие посредством откриването на нови търговски обекти, разширяване на продуктовата гама, предлагане на нови услуги и професионално усъвършенстване на персонала.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД има възможността да предложи добра и гъвкава търговска политика. Когато изберете АВТОХИТ ТРЕЙД ООД, нашият екип ще вземе под внимание дейността Ви, ще обсъди с Вас нуждите на бизнеса Ви и ще Ви предложи индивидуално и комплексно решение. Ние постоянно се променяме и адаптираме съобразно Вашето търсене, за да посрещнем Вашите нужди и да реализираме Вашите бизнес цели.

avtohit trade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1,762 total views,  3 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации