Автобусна фирма на 2007

В категория “Вътрешен транспорт” първо място, грамота и статуетка получи фирма “ХЕБРОС БУС” ООД с 12 гласа, следвана от “БОДИВАЛИ” ООД и “ЕТАП АДРЕСС” АД с по 9 гласа. Наградата бе връчена от г-н Йордан Мирчев, председател на Комисията по транспорт и съобщения към Народното събрание. Отново безапелационно “ХЕБРОС БУС” ООД за втора поредна година взе и наградата в категория “Иновации в транспорта и туризма” със 17 гласа. Номинираните за първи път фирми “БОХЕМИЯ” ЕООД и “ТУРИСТ СЕРВИЗ” АД си поделиха второто място с по 10 гласа. Наградата на победителя бе връчена от г-жа Красимира Мартинова, зам.министър на транспорта.

 

Веселин Дошков, Управител на “Хеброс Бус“ ООД:

Приемам двете отличия с огромно вълнение и ги смятам за едно голямо признание на колегите от бранша. Наградите,  макар и чисто морални,  дават сили, кураж, да работим още по-всеотдайно занапред – с открити гърди и на висока скорост да връхлетим върху проблемите, с които всяка една като нашата фирма се сблъсква постоянно.

Тъкмо в момента се бях замислил какво направихме и какво ни предстои през 2008 година.

За 2007 г. сме инвестирали 5 млн. лв. в автогара .Родопи. в Пловдив и за покупката на 10 нови автобуса за международни превози и очакваме още 10 за общинската транспортна схема.

През следващата година компанията ще довърши изграждането на новата автобаза, оборудвана с автомивка, собствена метан станция и локална бензиностанция. Ще ремонтираме и автогара Север.

779 total views, 1 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации