аутомеханика истанбул 2019

Aутомеханика Истанбул април 2019

AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2019

Водещият международен търговски панаир на Турция за автомобилната индустрия. Automechanika Istanbul 2018 затвори с рекордни цифри: 1 351 изложители се срещнаха с 45 979 посетители от цял ​​свят през април 2018 г.

Съсредоточаването на основните играчи в турската и европейската промишленост заедно се превърна в основна среща за Турция и околните райони. Следващата Automechanika Istanbul ще се проведе от 4 до 7 април 2019 година!

ПРОГРАМА  

                

3 април 2019 –  Тръгване от „Александър Невски” в София в 08.00 часа. Възможност за тръгване и от Пазарджик, Пловдив, Хасково. Пътуване през граничните пунктове Капитан Андреево и Капъкуле. Пристигане в Истанбул вечерта. Настаняване в хотела. Нощувка.

4 април 2019 –  Закуска. Трансфер до изложението. Официално откриване на изложението. Запознаване с новостите в автомобилния бранш.

Вечерта – връщане в хотела. Възможност за организиране на вечеря в рибен ресторант или организирано посещение на вариете Gar Casino с вечеря и богата музикално-артистична програма / 30 евро/ . Нощувка.

5 април 2019 –– Закуска. Свободно време за пазар или възможност за панорамна обиколка на града с автобус и местен екскурзовод: Римският Хиподрум, Синята Джамия, Азиатската част на града, църквата „Св. Стефан” – 15 евро/човек  при група от минимум 20 .

Тръгване за България в 12.00 часа. Пристигане в София на „Александър Невски” вечерта.

Пакетна цена: 185 лева при група от минимум 25 пътуващи

В пакетната цена е включено:

– транспорт с  автобус, категория 3*

– безплатен топъл бюфет по пътя – чай, кафе

– 2 нощувки в хотел категория 3*/4* звезди. Настаняването е по двама в стая. За настаняване в индивидуална стая –  доплащане  65 лева

–  трансфер до и от изложението според програмата

– медицинска застраховка с асистанс на стойност 4000 евро

– придружител от фирмата

Допълнителни екскурзии

– Разходка с корабче по Босфора с посещение на Египетския пазар -включва трансфер с автобус до пристана Кабаташ и обратно , разходка с корабчето по протежение на Босфора и посещение на Египетския пазар  -20 евро.

– Посещение на двореца Долмабахче – 25 евро

– Посещение на двореца Топкапъ и Света София – 40 евро

Забележка: допълнителните екскурзии се осъществяват при предварителна заявка и минимален брой от 20 човека

Loading

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации