Албена Автотранс АД, Добрич

“Албена Автотранс” АД е един от най-големите превозвачи на пътници в Североизточна България с над 30 години история. Основана е като транспортно отделение на Курортен Комплекс Албена, като акцента е върху туристическия автотранспорт.
Централата на дружеството се намира близо до курортен комплекс Албена, на кръстовището на пътя Варна-Балчик и Албена-Добрич. Неотдавна бе открит и най-новият филиал на дружеството, на пътя между курорта Слънчев Бряг и Бургас, близо до село Равда. В момента фирмата разполага със 75 луксозни туристически автобуса, за чиито комфорт гарантира въведената система за управление на качеството ISO 9001-2000.
Стопанската дейност на дружеството се осъществява на вътрешния и външния пазар със следната продуктова гама:

• чартърни туристически превози;
• екскурзии в чужбина и страната;
• турнета на опери, танцови състави и музикални формации в чужбина;
• мероприятия и трансфери с туроператорски фирми;
• сервизна дейност;

Фирмата е сертифицирана по Международната система за управление на качеството ISO 9001:2000 от 2002 г. и предлага безупречно обслужване на клиентите за осигуряване на тяхното комфортно и безопасно пътуване на територията на страната и в чужбина.
Фирмата предлага: трансфери и мероприятия с туроператорски фирми; международни линии; вътрешни линии. Чартърни туристически превози. Екскурзии в страната и чужбина. Продажба на автобуси – нови и употребявани
• ажба на превозни средства
Дружеството Aлбена Автотранс АД е създадено през 1971 година с предмет на дейност превоз на пътници и товари в страната и чужбина. През 1997 година дружеството е приватизирано.

КК Албена” Община: Балчик
Област: Добрич
Пощ.код: 9620
Факс:+359 579 62565 Е-поща:
Е-поща: office@albenaautotrans.com
Уеб сайт: www.albenaautotrans.com

9,539 total views, 4 views today

Сподели:

Оценете тази публикация
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Сродни публикации