Van Hool започва да изгражда в Македония нов тип стандартен туристически автобус за Европа и за нови пазари от 2015 г.

Скопие, Македония, понеделник, 12 май, 2014

 

  • Van Hool цели да укрепи своите позиции в Европа и да навлезе в нови пазари.
  • Нов тип стандартен туристически автобус предстои да бъде представен в края на септември 2014 г. по време на IAA в Хановер, Германия.

По време на официалното откриване на новия завод на Van Hool в Скопие, Македония, Филип Ван Хуул, главният изпълнителен директор на Van Hool NV, съобщи, че производството на ново превозно средство ще започне в четвъртото тримесечие на тази година в обекта на фирмата в Скопие. Новият модел — стандартен туристически автобус, на който е дадено името “EX” (произнася се: e-икс) — ще бъде пуснат на пазара в Европа и в други пазари през 2015 г.

„Van Hool иска да продължи да играе значителна роля на международните пазари за градски и туристически автобуси“ – казва Филип Ван Хуул, ГИД на Van Hool. „За първи път откакто започна световната финансова криза отново мислим за растеж. Верни на традицията си, ние следим отблизо ситуацията с нашите клиенти и с голямо внимание наблюдаваме еволюцията на пазара. Онова, което видяхме, ни подтикна да започнем изграждането на нов тип туристически автобус. С този нов тип превозно средство ние можем да проникнем и в нови за нас пазари, които доскоро бяха на практика недостъпни за нас. Това ще е туристически автобус от стандартен тип, за който ще са характерни високите стандарти за качество, с които ние, от Van Hool, сме известни. През последните няколко месеца работниците в новия завод в Скопие ясно показаха, че могат бързо да усвоят високите стандарти за качество на Van Hool. Превозното средство е разположено в долния сегмент на международния пазар за градски и туристически автобуси и за да бъде конкурентоспособно, трябва да се произвежда с ниска себестойност. За по-специализираната работа с висока добавена стойност заводът в Конингсхуикт остава, естествено, идеалното място. Каним всеки да дойде и да разгледа новото ни превозно средство на големия международен панаир IAA в Хановер, Германия, който ще се проведе от 25.09.2014 г. до 02.10.2014 г. включително.“

485 total views, 0 views today

Сродни публикации

Вашият коментар