Busworld China

Изложение за камиони и автобуси в Китай – Busworld International and ‘Bus & Truck Expo

Професионално изложение за камиони и автобуси в Китай

 

Busworld International и Bus & Truck Expo

най-голямото професионално изложение за последните новости в транспортния бранш – камиони, автобуси, резервни части, компоненти, гуми, аксесоари

 

Хонг Конг  и Пекин

 

18 май 2016 –Отпътуване от София, терминал 2 с Катарските авиолинии. Междинно кацане в Доха.

19 май 2016ХОНГ КОНГ

Пристигане в Хонг Конг следобяд. Трансфер до хотел Kimberley  ****   или подобен – www.kimberleyhotel.com.hk. Кратка разходка из мегаполиса –   невероятно съчетание от сгради в колониален стил с внушителни небостъргачи. Хонг Конг, построен спрямо основните принципи на “фен шуи” е и най-гъстонаселеното място на Земята /5,5 млн. човека обитаващи площ от 1067 кв. км. градска територия. Свободно време за аклиматизиране и почивка. Нощувка.

20 май 2016ХОНГ КОНГ или МАКАО

Закуска. Свободно време или екскурзия до Макао – бивша португалска колония, върната на Китай през 1999г. /169 щ.д. на човек при група от минимум 10 платили/ .Обяд.  Столица на азиатския хазартен бизнес, аналог на Монте Карло и Лас Вегас.  Разглеждане историческия център с площад „Ел Сенадо” и обиколка на най-известните казина. За най-смелите – пробване на късмета си в казино! Вечерта – връщане в Хонг Конг. Нощувка.

21 май 2016ХОНГ КОНГ – ПЕКИН

 Закуска. Разходка из  парка Виктория, залива Рипълс, известен със своя ситен пясък, чисти води и дълъг плаж, както и пристанището, рибарското селище Абърдийн. Обяд. Посещение на местен пазар и фабрика за бижута.  Трансфер до летището. Полет до Пекин. . Посрещане на летището от фирмата-партьор. Трансфер до хотела и настаняване в Sun World hotel –www.sunworldhotel.com.cn или подобен. Пекин е втори по големина град в Китай след Шанхай, като дава подслон на повече от 20 милиона жители. Организирана  вечеря. Нощувка.

22 май 2016ПЕКИН

Закуска. Посещение на Храма на небето –  един от най-значителните исторически паметници на Китай, свидетелстващ за високото равнище, до което е достигнала средновековната китайска архитектура. Тук китайските императори отдавали почит към небето и се молели за добра реколта. Това е най-големият архитектурен комплекс, почитащ небето в света,обхващайки площ от 2700 м². До 1916 г. територията на Небесния храм е забранена за достъп. В него имал право да влиза само императорът. От дълбока древност молитвите към боговете на земята и на небето били един от главните религиозни ритуали в императорския двор. Те можели да бъдат извършени само от императора, тъй като неговата особа се считала за свещена.  Организирана вечеря. Нощувка.

 23 май 2016ПЕКИН

Закуска. Посещение на Busworld International and ‘Bus & Truck Expo – най-голямото професионално изложение за последните новости в транспортния бранш – камиони, автобуси, резервни части, компоненти, аксесоари и пр. Вечерта – вечеря и нощувка

24 май 2016ПЕКИН

Закуска. Посещение на  Великата Китайска стена, символът на китайската цивилизация, едно от седемте чудеса на света и единственото човешко творение, което може да се види от космоса. Обяд.

 След обядпосещение на Площад Тянанмън (най- големият централен площад в света, който може да побере 1 000 000 души), Императорският дворец (известен също като Забранения град), един от най-големите дворци в света с 800 сгради и 9999 зали, резиденция на 24 императори в периода на династиите Мин и Цин.. Тянанмън е обграден от разнородни исторически сгради – блестящи в съветски стил, както и огромни музеи. В северната част се намира вратата Тиен-анмън (Портата на небесното спокойствие), на която е портрета на председателя Мао Дзъдун. Обелискът на Народните герои се издига в центъра на площада. Вечеря с включена „патица по пекински”. Трансфер до летището.

25 май 2016 – Полет с Катарските авиолинии с междинно кацане в Доха.

Пристигане в София на Терминал 1.

.ПАКЕТНА ЦЕНА: 1390 евро /при група от минимум 12 пътуващи/

 В ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВКЛЮЧЕНО:

 

      Самолетен билет София – Хонг Конг, Пекин – София

 • Посрещане и изпращане от фирмата-партньор в Китай
 • Всички трансфери описани в програмата
 • 5 нощувки – настаняване в двойни стаи.

  За настаняване в единична стая – по предварителна заявка срещу доплащане от 285 евро.

 • 5 закуски и 4 вечери според програмата, 2 обяда
 • Вход за посещение на изложението Busworld International и Bus & Truck Expo
 • Местен екскурзовод на английски  
 • Туристически обиколки според програмата
 • Всички входни такси за историческите забележителности,упоменати в

      програмата

 • Пълно съдействие за подготвяне документите и подаване за китайска виза
 • Придружител от фирмата туроператор от България
 • Медицинска застраховка с асистанс

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩА:

– летищни такси по международен полет / 275 евро към  18 февруари 2016/

– самолетен билет Хонг Конг – Пекин  – 250 евро към 18 февруари 2016/

– китайска виза – 80 щ.д.

– бакшиши

Повече информация може да получите на 02 980 56 10, 0878 864 160

Необходими документи за издаване на туристическа виза за Китай

o    международен паспорт и копие на паспорта от страницата със снимката, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане

o    попълване на визов формуляр

o    1 цветна снимка паспортен формат

Начин на плащане:

При резервация се внася депозит в размер на 900 евро; доплащане 30 дни преди пътуването.

ЗАБЕЛЕЖКА: Фирмата организатор си запазва правото на промени в авиокомпанията , маршрута и пакетната  цена  при късно подаване на документите, възникване на непредвидени обстоятелства  или по-малък брой записали се туристи. Възможно е оптимизиране или смяна часове на полетите, подадени от самолетните компании.

Програмата е примерна и може да подлежи на определени промени.

5,508 total views, 3 views today

Сродни публикации

Вашият коментар